Portugal – Turska / Tipovi / Plejof za Mundijal 2022

20:45, 24 мар 2022
Pojedinačno: Predstoji
Plejof za Svetsko prvenstvo
20:45/24 мар
Portugal - Turska
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Portugal je domaćin Turskoj. Pobednika ovog okršaja očekuje odlučujući meč za Svetsko prvenstvo protiv pobednika para Italija – Severna Makedonija.

Mislim da će Portugalci eliminisati reprezentaciju Turske. Međutim, trener Fernando Satnos dobio je loše vesti nekoliko sati pre okršaja. Jedan od vodećih u odbrani – Pepe propušta meč, a ukupno dva odbrambena su van igre (drugi je Ruben Dijas). Ovo je primoralo trenera da hitno pozove Tijaga Jaloa iz Lila.

Ipak, mislim da će se Ronaldo i društvo dobiti ovaj meč. Nivo portugalskog fudbala je bar dve klase iznad onog kod Turaka. Tipujem na pobedu Portugala sa kombinacijom da će na poluvremenu biti postignut najmanje jedan gol.

Mozzart kladionica daje kvotu 1,70.

Istekli bonusi i promocije
Mozzart HET-TRIK bonus dobrodošlice do 200%
Prijavite se da biste dobili bonus
Mozzart je spremio za svoje novoregistrovane korisnike veoma dobar i atraktivan bonus dobrodošlice pod nazivom „Het-Trik“. Šta znači to? Ovo znači da bonus nije jednokratan a već paket bonusa koji novi korisnici mogu koristiti na svoja prva tri depozita. Sve što trebate uraditi je da se registrujete i napravite depozit. Dobra stvar je da i korisnici koji su ranije otvorili svoj nalog, a nisu uplatili nijedan depozit, mogu koristiti ovaj bonus!
2344
Svi bonusi Mozzartbet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari