Portugalija – Severna Makedonija / Tipovi / Kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo

20:45, 29 мар 2022
Pojedinačno: Predstoji
Kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo
20:45/29 мар
Portugalija - Severna Makedonija
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

U utorak od 20:45 na stadionu Dragao sastaju  se Portugalija i Severna Makedonija. Pobednik iz ovog duela ići će na Svetsko Prvenstvo u Kataru.

U polufinalnim duelima obe reprezentacije su ostvarille pobede, Portugalija je bila bolja od Turske sa 3 – 1, a Severna Makedonija je napravila senzaciju izbacivši Evropske prvake Italijane sa 0 – 1. 

Naš tip za ovu utakmicu biće 1 i 3 +, odnosno pobeda Portugalije i da će na utakmici biti postignuta barem 3 gola. Mozzartbet nudi kvotu 1.77. Iako ćemo svi navijati za naše komšije, mislimo da će Portugalija opravdati ulogu favorita i rutinski odraditi posao.

Ipak , poreda imena kao što su Ronaldo, Fernandes, Mutinjo, Diogo Jota i ostalih, sve osim ubedljive pobede bilo bi veliko iznenađenje.

Srećno svima koji budu poslušali naš savet,

Sportski pozdrav!

Istekli bonusi i promocije
Mozzart HET-TRIK bonus dobrodošlice do 200%
Prijavite se da biste dobili bonus
Mozzart je spremio za svoje novoregistrovane korisnike veoma dobar i atraktivan bonus dobrodošlice pod nazivom „Het-Trik“. Šta znači to? Ovo znači da bonus nije jednokratan a već paket bonusa koji novi korisnici mogu koristiti na svoja prva tri depozita. Sve što trebate uraditi je da se registrujete i napravite depozit. Dobra stvar je da i korisnici koji su ranije otvorili svoj nalog, a nisu uplatili nijedan depozit, mogu koristiti ovaj bonus!
2344
Svi bonusi Mozzartbet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari