PSŽ – Nica / Tipovi / Kup Francuske

21:15, 31 јан 2022
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za vrhunska evropska fudbalska prvenstva, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoju prognozu za meč prve lige između PSŽa i Nice.
Pojedinačno: Gubitna
Kup Francuske
21:15/31 јан
PSŽ - Nica
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

PSŽ dočekuje Nicu u utakmici Kupa Francuske. Domaćini su aktuelni nosilac titule, kao i rekorder na turniru – 14 zlatnih medalja.

Parižani su saćuvali suvu mrežu u 8 od poslednjih 9 mečeva na ovom turniru, ali Nica je u veoma dobroj formi i mislim da ima minimalnih argumenata.

Pochetino ima veoma široku postavu na raspolaganju i čak i sa rotacijama mislim da je on izraziti favorit. Ipak, Nica, pod vođstvom Kristofa Galtija, koji je prošle sezone oteo titulu Argentincu pod nosem, mislim da će postići bar jedan gol.

Kladim se na gol/gol na 1.73 u MaxBetu.

Istekli bonusi i promocije
"Dobro došao Care" - MaxBet bonus dobrodošlice
Prijavite se da biste dobili bonus
Kladionica MaxBet predlaže svojim novim kosrisnicima veliko iznenađenje. Naziv promocije je Dobro došao care i važi do 01.09.2022. godine. Da biste preuzeli bonus morate se registrirati i izvršiti verifikaciju naloga. Ako depozirate sredstva pre toga nećete dobiti ništa!
1698
Svi bonusi MaxBet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari