RB Lajpcig – Keln / Tipovi / Bundesliga Nemačke

20:30, 11 феб 2022
Pojedinačno: Dobitna
Bundesliga, Nemačka
20:30/11 феб
RB Lajpcig - Keln
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Nemačka Bundesliga, po tradiciji, takođe nam predlaže meč u petak. Lajpcig dočekuje Keln u super zanimljivom meču. Ove dve ekipe su komšije na tabeli, a Keln ima čak i bod ispred protivnika.

Ideja je da oba tima sa nešto stabilnijim učinkom mogu lako da napadnu Top 4 i plasman u Ligu šampiona na jesen. Trenutno ovo mesto zauzima Union Berlin.

Ovde ne mogu da ne podelim svoje mišljenje i još jednom da izrazim razočarenje od kladionica. Keln ne može biti ispred domaćina na tabeli, a za Lajpcig kvota iznosi 1,46… Jasno je da će mnogi to tražiti, ali… Koja bi onda bila kvota za Lajpcig da igra protiv 12. na tabeli?! Šta god…

Predviđam 1 poluvreme u korist Lajpciga za 1,90 na MaxBet-u. Verujem da su za nijansu klasniji tim, ali ne mogu biti siguran u konačni izhod zbog kolebljivih partija koje pružaju ove sezone.

Istekli bonusi i promocije
"Dobro došao Care" - MaxBet bonus dobrodošlice
Prijavite se da biste dobili bonus
Kladionica MaxBet predlaže svojim novim kosrisnicima veliko iznenađenje. Naziv promocije je Dobro došao care i važi do 01.09.2022. godine. Da biste preuzeli bonus morate se registrirati i izvršiti verifikaciju naloga. Ako depozirate sredstva pre toga nećete dobiti ništa!
1698
Svi bonusi MaxBet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari