Real Madrid – Sevilja / Tipovi / La Liga

21:00, 28 нов 2021
Pojedinačno: Gubitna
La Liga
21:00/28 нов
Real Madrid - Sevilja
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Super meč u kojem se susreću  prvi i treći na tabeli. Real Madrid je pobedio u 7 od poslednjih 8 mečeva na svim turnirima i polako pronašao pravi ritam.

Sevilja, kao i Real Madrid, ima samo jedan poraz od početka sezone, ali jednostavno ima još jedan remi i samim tim zaostaje 2 boda za Madridom.

Očekuje nas zaista zanimljiv meč i pitanje je da li će domaćini uspeti da ga dobiju. Sevilja je naravno direktni konkurent za prvo mesto.

Sevilja nema pobedu na poslednjih 16 gostovanja. Za tih 16 gostovanja imaju samo 2 remija i ostalo su porazi. Verujem da je vreme da se ta tradicija prekine. Verujem da Sevilja može stići do pobede ali ne bih rizikovao sa čistom 2-jkom. Probaću duplu šansu 2X. MELbet kladionica nudi kvotu 2,34 za ovo tržište.

 

Istekli bonusi i promocije
Exclusive
14300 RSD (100%) Početni bonus na MELbet-u
Prijavite se da biste dobili bonus
Kao i druge kladionice na tržištu, MELbet takođe predlaže svojim novim korisnicima početni bonus (bonus na prvu uplatu). Međutim, bonus je u povećanom iznosu od 100% na 14300 za korisnike Rejting Kladionica. To je što se tiče sportskog bonusa, a postoji i MELbet kazino bonus o kome ćemo u drugom odeljku.
600
Svi bonusi MELbet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari