Severna Irska – Italija / Tipovi / Kvalifikacije za svetsko prvenstvo

20:45, 15 нов 2021
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za vrhunska evropska prvenstva u fudbalu, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoju prognozu za meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Severne Irske i Italije.
Pojedinačno: Gubitna
Kvalifikacije za svetsko prvenstvo
20:45/15 нов
Severna Irska - Italija
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Italija ne igra baš najbolje nakon osvajanja evropskog prvenstva – samo 2 pobede i samo 2 čiste mreže u 6 mečeva. Italija je sada u poziciji da se bori za direktan plasman na Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Ekipa nema pravo da napravi pogrešan korak, ali mislim da će Severni Irci otežati Manćiniju i društvu posao i postići bar jedan gol na meču. Kladim se na gol/gol. Kvota 2,75 u 1xbet sportskoj kladionici.

Azuri imaju prednost od 3 gola u odnosu na Švajcarsku, tako da bi pobeda od sa golom razlike mogla biti dovoljna da se direktno kvalifikuju.

 

Istekli bonusi i promocije
(Bonus kod) 100% do 14300 RSD za Novi nalog na 1xBet-u
Prijavite se da biste dobili bonus
Kao i druge kladionice, 1xBet nudi početni bonus za nove korisnike od 100% na prvi depozit do 11000 RSD. Potrebna je nova registracija i depozit.
267
Svi bonusi 1xBet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari