Severna Makedonija – Nemačka / Tipovi / Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo

20:45, 11 окт 2021
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za prva evropska fudbalska prvenstva, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoju prognozu za meč Svetskih kvalifikacija između Severne Makedonije i Nemačke.
Pojedinačno: Gubitna
Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo
20:45/11 окт
Severna Makedonija - Nemačka
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Makedonija nastavlja da impresionira na evropskoj fudbalskoj sceni, a ekipa ima niz od 4 utakmice bez poraza nakon izlaska sa Evropskog prvenstva, a u 3 od ove 4 utakmice nije primila gol. Povrh toga, naše komšije su do sada u kvalifikacijama imale samo 1 poraz – u svom prvom gostovanju protiv Rumunije.

Osim toga, samo protiv Nemačke Makedonija je ostvarila možda i najveću pobedu u svojoj istoriji – 2:1 je slavila kao gost. Sada Hansi Flik i društvo nastavljaju da ne impresioniraju ko zna čime, ali ipak je tim u nizu od 4 uzastopne pobede. Potiv Rumunije, pre tri dana je bilo prilično teško protiv Rumunije.

Naizgled laka pobeda Makedonije nad Lihtenštajnom pomoći će im u ovom meču, jer će tim biti svežiji od protivnika. Neće me iznenaditi ako ponovo vidimo neko iznenađenje. Međutim, neću toliko rizikovati i tipujem gol/ gol po sjajnoj kvoti 2,13 u MELbetu.

 

Istekli bonusi i promocije
Exclusive
14300 RSD (100%) Početni bonus na MELbet-u
Prijavite se da biste dobili bonus
Kao i druge kladionice na tržištu, MELbet takođe predlaže svojim novim korisnicima početni bonus (bonus na prvu uplatu). Međutim, bonus je u povećanom iznosu od 100% na 14300 za korisnike Rejting Kladionica. To je što se tiče sportskog bonusa, a postoji i MELbet kazino bonus o kome ćemo u drugom odeljku.
600
Svi bonusi MELbet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari