Sevilja – Vest Hem / Tipovi / Liga Evrope

18:45, 10 мар 2022
Pojedinačno: Dobitna
Liga Evrope
18:45/10 мар
Sevilja - Vest Hem
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Sevilja protiv Vest Hema u osmini finala Lige Evrope. Po mom mišljenju, španska ekipa je jača, ali je meč prilično izjednačen u pogledu krajnjeg pobednika na putu do četvrtfinala.

Sevilja je morala da prođe kroz plej-of na turniru i pobedila zagrebački Dinamo. A kao što znate, turnir Lige Evrope i njegov prethodnik, Kup UEFA, nije slučajno nazvan turnirom Sevilje zbog uspeha tokom godina i osvojenih trofeja.

Tipujem na jedinicu u prvom susretu za 2.25 na Mozzartu. Vest Hem je u poslednje vreme oklevao i pobedio je samo jednom u poslednjih pet utakmica u Engleskoj.

Istekli bonusi i promocije
Mozzart HET-TRIK bonus dobrodošlice do 200%
Prijavite se da biste dobili bonus
Mozzart je spremio za svoje novoregistrovane korisnike veoma dobar i atraktivan bonus dobrodošlice pod nazivom „Het-Trik“. Šta znači to? Ovo znači da bonus nije jednokratan a već paket bonusa koji novi korisnici mogu koristiti na svoja prva tri depozita. Sve što trebate uraditi je da se registrujete i napravite depozit. Dobra stvar je da i korisnici koji su ranije otvorili svoj nalog, a nisu uplatili nijedan depozit, mogu koristiti ovaj bonus!
2344
Svi bonusi Mozzartbet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari