Slovačka – Španija: Konačni ishod i golovi Euro 2020

18:00, 23 јун 2021

Reprezentacije Slovačke i Španije sastaju se u trećem i poslednjem meču svoje grupe na Evropskom prvenstvu. Slovački tim je na sjajan način započeo svoje učešće na turniru pobedom nad poljacima sa 2:1. Nakon toga, međutim, Slovaci su pretrpeli minimalan poraz od Švedske i potreban im je najmanje remi protiv Španije da bi bili sigurni u svoje učešće u eliminacionoj fazi turnira. Slovačka je pokazala neodlučnu igru od početka kalendarske godine sa samo dve pobede. Glavni problem slovačkog tima povezan je sa greškama u odbrani, koje su dovele do šest golova u prethodnih šest utakmica tima.

Španska reprezentacija je u delikatnoj situaciji, zauzimajući nezavidnu treću poziciju u svojoj grupi. Momci Luisa Enrikea zabeležili su dva uzastopna remija protiv Švedske i Poljske i ne smeju da prave više grešaka ako žele da napuste grupu. „La Furia“ nije izgubila u poslednjih devet mečeva na svim turnirima, ali u šest je završila nerešeno. Poteškoće u napadu i propusti Alvara Morate, Gerarda Morena i kompanije koštali su puno bodova ekipi koja je u prethodne tri utakmice postigla samo jedan gol. Reprezentacija Španije se poslednji put suočila sa Slovačkom u svojoj kvalifikacionoj grupi za prethodno Evropsko prvenstvo, kada su timovi razmenili po jednu domaću pobedu.

Očekujem da će reprezentacija Slovačke pristupiti oprezno i da će igrati defanzivno, tražeći mogućnosti za kontranapad. Španiji je potrebna obavezna pobeda, koja podrazumeva ofanzivnu igru od samog početka. Verujem da će Španci postići prvi uspeh na Evropskom prvenstvu, ali će opet primiti gol – kvota je 3,30 na 1xbet-u.

Pojedinačno: Gubitna
EURO 2020
18:00/23 јун
Slovačka - Španija
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari