Totenhem – Everton / Tipovi / Premijer liga

21:00, 07 мар 2022
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za vrhunska evropska fudbalska prvenstva, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoje predviđanje za meč Premijer lige između Totenhema i Evertona.
Pojedinačno: Dobitna
Premijer liga
21:00/7 мар
Totenhem - Everton
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Totenhem je domaćin Evertonu, a Karamele su na zastrašujućem 17. mestu – samo 1 iznad zone ispadanja. Ovo je definitivno apsolutni neuspeh za kompletno rukovodstvo nekada slavnog tima.

Totenhem je takođe pun drame, jer je tim veoma neodlučan i voli da gubi u takvim mečevima. Konte je nekoliko puta pretio da će otići – da vidimo koliko će mu živci izdržati.

Mislim da će meč biti rezultatan, pre svega zato što Everton mora da traži golove – ne može se opstati samo sa igrom u odbrani (a kakvu odbranu imaju karamele…). Kvota za 3+ je 1,75 u MaxBet kaldionici.

Istekli bonusi i promocije
"Dobro došao Care" - MaxBet bonus dobrodošlice
Prijavite se da biste dobili bonus
Kladionica MaxBet predlaže svojim novim kosrisnicima veliko iznenađenje. Naziv promocije je Dobro došao care i važi do 01.09.2022. godine. Da biste preuzeli bonus morate se registrirati i izvršiti verifikaciju naloga. Ako depozirate sredstva pre toga nećete dobiti ništa!
1698
Svi bonusi MaxBet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari