Viljareal – Mančester Junajted / Tipovi / Liga šampiona

18:45, 23 нов 2021
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za najbolja evropska prvenstva u fudbalu, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoju prognozu za meč Lige šampiona između Viljareala i Mančester Junajteda.
Pojedinačno: Gubitna
Liga šampiona
18:45/23 нов
Viljareal - Mančester Junajted
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Dve ekipe koje definitivno nisu tamo gde žele da budu u svojim lokalnim šampionatima i daleko su od ponovnog učešća na ovom turniru sledeće godine. Možda je ova utakmica ključna za oba tima.

Neću da ulazim u detalje o stanju Junajteda – svi znamo o čemu se radi i generalno sa Majklom Kerikom situacija se bitno ne menja.

Mislim da obe ekipe neće rizikovati i da će biti srećne zbog žreba, koji ih stavlja 80% u prednost na turniru – poraz za bilo koji tim će biti katastrofalan. Kladim se na X na 3.60 u MELbet kladionici.

 

Bonus dobrodošlice/ početni bonus
Exclusive
14300 RSD (100%) Početni bonus na MELbet-u
Prijavite se da biste dobili bonus
Kao i druge kladionice na tržištu, MELbet takođe predlaže svojim novim korisnicima početni bonus (bonus na prvu uplatu). Međutim, bonus je u povećanom iznosu od 100% na 14300 za korisnike Rejting Kladionica. To je što se tiče sportskog bonusa, a postoji i MELbet kazino bonus o kome ćemo u drugom odeljku.
600
Preuzmite bonus
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari