Oscar Grind

Vladica Aleksov
Nije jasno ko je Oscar Grind – da li je stvarna osoba ili izmišljeni lik. Ali, naziv je svakako povezan s pojmom „grind“, koji postoji u pokeru i kockanju uopšteno, što u stvari znači klađenje „manje, ali stabilno i profitabilno.“

Sadržaj

U početku se ova strategija koristila u kazino igrama, ali kao i mnoge druge – kasnije je prilagođena za sportsko klađenje. Strategija je naizgled vrlo jednostavna, ali je važno poštovati osnovna pravila.

Iznos opklade

U zavisnosti od veličine banke, morate odrediti koju dobit tražite na kraju svakog ciklusa klađenja. Preporučuje se da to bude 5% banke.

Primer

Prema strategiji, ako imamo banku od 10.000 RSD i tražimo profit od 5% na kraju ciklusa klađenja (500 RSD), onda bi prva opklada trebala biti 500 RSD.

  1. Kladite se 500 RSD, kvota 2 – izgubljena
  2. Opklada 500 RSD, kvota 2.2 – izgubljena
  3. Opklada 500 RSD, kvota 2 – dobitak
  4. Opklada 1 000 RSD, kvota 2.1 – dobitak

Tako je banka porasla za 6% na 10.600 RSD. Ako je opklada broj 4 bila izgubljena, onda bi sledeća opet trebala biti 1 000 RSD. Drugim rečima, strategija je, ako prva opklada nije dobitna, da dođemo do tačke u kojoj dobijamo 2 opklade zaredom.

Izbor događaja

Dobar izbor za ovu strategiju su dobre kvote na tiket „sigurne“ utakmice, koliko god arogantno zvučalo. Na primer, tiket od 2-3 meča na favorite, ako su u dobroj formi i motivisani. Ili tiket od 2-3 utakmice za preko 1,5 / 2,5 gola – ako govorimo o timovima koji puno postižu. Bundesliga, holandska i austrijska prvenstva su obično dobri za ovaj pristup.

Rizik

Ako su događaji dobro odabrani – šansa da izgubite mnogo opklada u nizu je vrlo mala. Važno je biti strpljiv i ne kladiti se na previše događaja kako biste prebrzo završili ciklus. Ako nema odgovarajućih utakmica – ne kladite se, već sačekajte.

Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari