Meridian ti pruža neverovatne mogućnosti: Registruj se, OSVOJI BONUS i isprati fudbalski maraton!

Rejting Kladionica
Najvažnija sporedna stvar na svetu ponovo podiže najviše adrenalina kod navijača, a kako bi kladionica Meridian dodatno podstakla svoje korisnike na akciju tu je uvek najbolja moguća ponuda, ali i BONUSI!

Bookmaker 16.03.

Crvena zvezda i Partizan će pokušati da stignu veliki zaostatak koji imaju nakon prvih mečeva osmine finala evropskih takmičenja. Razlika jeste velika, ali ništa nije nemoguće, s toga pažljivo pogledajte ponudu koju pred vas stavlja najbolja kladionica u regionu.

Naravno, kada pričamo o fudbalskoj magiji ne možemo, a da ne spomenemo Dušana Vlahovića i novi pohod njegovog Juventusa ka plasmanu u četvrtfinale Lige šampiona.

Srpski as je gladan golova, što će biti jako loša vest za defanzivce Viljareala, koji dolaze u Torino sa ne baš velikim šansama.

Ali, pre nego što vas upoznamo sa ponudom kladionice Meridian želimo da vam predstavimo jednu sjajnu promociju.

Da li je moguće dobiti NEVEROVATAN BONUS za online kladjenje? Kladionica Meridian vas uverava da jeste!

A da situacija bude bolja sve je tako lako i jednostavno…

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili putem mobilne aplikacije jer na taj način automatski dobijate BONUS BEZ USLOVA u vrednosti od 500 RSD za online i uzivo kladjenje!

Kada zgrabite sjajan bonus preorijentišite se na fenomenalne kvote koje možete naći u kladionici Meridian.

Šta vas sve to očekuje u ponudi?

Za početak vam savetujemo da se osvrnete na duel Juventusa i Viljareala u osmini finala Lige šampiona. U prvom meču dva tima su remizirala rezultatom 1:1, što će u revanš staviti breme na leđa fudbalera „stare dame“.

Juventus neće imati mnogo prostora za kalkulaciju. Timu iz Torina igra samo pobeda, zbog čega će fokus biti na Dušanu Vlahoviću i Alvaro Morati. Srpski napadač na tri meča u nizu nije postigao gol, zbog čega je duel sa „žutom podmornicom“ idealan da se prekine negativan niz.

Što se tiče fudbalera iz Španije, Alvaro Morata se nalazi u dobrom ritmu. Na prethodna dva meča je postigao tri gola, što sigurno može da raduje Masimilijana Alegrija pred važan meč u Ligi šampiona.

Kada su u pitanju kvote u Meridianu, stvari stoje ovako: Juventus je favorit sa kvotom 1.95, dok je kvota na trijumf Viljareala 4.20. Popularni „iks“ iznosi 3..50.

Dešavanja u Ligi šampiona su samo idealna uvertira za ono što sledi, a to je još jedan nastup večitih u Evropi. Istina, prvi mečevi nisu prošli kako su se nadali navijači u Srbiji, ali ima prostora da se greške isprave.

Crvena zvezda je pokazala dobru igru u Glazgovu, postigla tri gola, ali sva tri su poništena zbog nedozvoljenih pozicija. Na nesreću po tim koji sa klupe predvodi Dejan Stanković, Rendžers je kaznio svaki propust rivala i zato je pred revanš 3:0 u korist Škotskog tima.

Bukmejkeri kladionice Meridian su procenili da bi sreća mogla da se vrati crveno-belima, s toga je kvota na pobedu domaćina 2.35. Dvojka je nešto nerealnija 2.95, dok je na „iks“ 3.60.

Nešto slično kao i Crvena zvezda, Partizan takođe nije imao fudbalsku sreću na svojoj strani u osmini finala Lige konferencija. Crno-beli su imali rezultat, ali je usledio neshvatljiv slom i ubedljiva pobeda Fejnorda rezultatom 5:2.

Izabranici Aleksandra Stanojevića u revanšu nemaju šta da izgube, mogu da igraju rasterećeno iz čega može da se proizvede pozitivan rezultat. Što se tiče kvote, Fejnord je apsolutni favorit sa kvotom 1.50, „iks“ je 4.40, dok je najveća kvota na pobedu Partizana 6.80.

Kompletnu ponudu na utakmice večitih rivala u Evropi možete pogledati na meridianbet.rs.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Komentari 3
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt