Svečana ceremonija u Meridianu

Rejting Kladionica
Dodeljen prvi ful paket za FUDBALSKI SPEKTAKL – put, karta i smeštaj za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Prvi mesec takmičenja u Meridianu dobio je svoj epilog – Petar je bio najuspešniji u aprilu i zasluženo osvojio veoma vrednu nagradu.

Od kada je zvanično počela 1. aprila, promocija IGRAJ ZA KATAR je izazvala veliko oduševljenje.

Kladionica Meridian je organizovala do sad neviđeno takmičenje na ovim prostorima, koje omogućava onim takmičarima sa najviše znanja iz oblasti sporta i slot igara da krajem godine budu deo spektakla kao što je Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Da kompletna situacija bude još bolje, učešće u jednom ovakvom takmičenju nije moglo da bude dostupnije. Pravo učešća imaju svi registrovani korisnici na sajtu meridianbet.rs, a na kraju prvog meseca istakao se jedan igrač koji je pokazao najviše i zasluženo osvojio kartu i smeštaj za Mundijal.

Bookmaker ratings 10.05.[181]

U aprilu mesecu najuspešniji u izazovima bio je igrač Petar C. koji je za 30 dana uspeo da sakupi 135 bodova i sasvim zasluženo obezbedi svoje mesto u Kataru!

Srećni dobitnik nije krio svoje zadovoljstvo, o čemu svedoči njegova izjava nakon što mu je svečano uručena karta za Mundijal.

Osećaj je sjajan. Svako ko prati sport i voli fudbal ima veliku želju da jednom ode na Svetsko prvenstvo. Dobio sam tu priliku i veoma sam zahvalan na tome – rekao je srećni dobitnik i potom se osvrnuo na pravila promocije IGRAJ ZA KATAR.

-Format takmičenja je dosta dobar i interesantan. Svakoga dana postoji šansa da se učestvuje u dnevnim izazovima. Mislim da taktika igra veliku ulogu u toj vrsti takmičenja i treba dobro promisliti baš iz razloga što se zadaci menjaju iz dana u dan.

Na kraju poruka je jasna…

Igrajte i vi za Katar – poručio je Petar.

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje 21. novembra, a Petar će tako imati priliku da direktno sa tribina podrži Piksija i “orlove”.

Ako i vi želite da napravite veliku stvar kao prvi dobitnik promocije IGRAJ ZA KATAR samo dobro obratite pažnju na to šta radi Meridian.

Podsećamo, Meridian je prva kladionica na našim prostorima koja je odlučila da svoje igrače vodi na Svetsko prvenstvo!

I zato – registrujte se na sajtu meridianbet.rs, preuzmite BONUS BEZ USLOVA u iznosu od 500 RSD i počnite da rešavate dnevne zadatke koji vas očekuju u zanimljivom kalendaru na sajtu kladionice Meridian.

Budite i vi deo globalnog spektakla!

SREĆNO!

Komentari 2
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt