Šta znači da dobijate?

Vladica Aleksov
Za dugu i uspešnu karijeru u klađenju postoji jedan preduslov – razvoj ispravnog načina razmišljanja. Da biste na zelenom, morate savladati i prihvatiti pravila uspešne igre. Korak po korak, dok vam ne postane druga priroda. Nadamo se da će vam naš udžbenik pomoći da naučite kako se pravilno kretati. Hajde da pričamo o ispravnim očekivanjima od sportskog klađenja.

Ako mislite da je moguće postati uspešan sa retkim ogromnim dobicima, varate se. Ili vas barem ne mogu naučiti kako to učiniti. Kladionica nije državna lutrija. Ako opkladama pristupimo kao lutriji – nećemo uspeti. Retki pojedinačni dobici uz ogromnu dozu sreće nisu naš cilj.

Osnove su – strpljenje, praćenje odabrane strategije koja nam odgovara i optimizacija. Ne postoje strategije za siguran profit. Ne postoje strategije za pobedu svaki put. Između uspeha i neuspeha linija je vrlo tanka. Evo naših saveta.

Zaboravite emocije

Danas pobeđujem, sutra gubim. Imaćete pobedničke i gubitničke serije. Ovo je sasvim normalno. Niko ne voli da gubi, posebno kada izgubi teško zarađen novac u opkladama. Ali ako ne možete podneti gubitke u određenim trenucima, ili seriju neuspelih opklada, ovo nije za vas. Živci moraju biti veoma jaki. U suprotnom – grešimo i dodajemo sve više gubitaka, zaboravljamo rizik, zaboravljamo veličinu banke itd. Ovde pročitajte naša pravila za postupanje s izgubljenim opkladama.

Koristite svoje znanje i učite – uvek

Morate se fokusirati na sportove i lige koje češće gledate i o kojima znate više. Ovo znanje će vam pomoći da bolje procienite šanse za uspeh tima. Biće sjajno ako za nekoliko meseci uspete da postanete pobednički igrač, ali, kako praksa pokazuje, ovo iskustvo dolazi sa godinama. Zato nastavite sa učenjem i vežbanjem. Ne plašite se učiti. Nova znanja za vas nikada neće biti suvišna. Zapišite svoje opklade – gledajte gde ste bolji, a gde slabiji.

Nemojte se zavaravati, čak i ako ste već postali iskusan i uspešan igrač. Uviek možete postati još bolji i uspješniji.

Komentari
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt