Darby County – QPR / Tipovi / Čempionšip Engleska

20:45, 29 нов 2021
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za prva evropska prvenstva u fudbalu, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoje predviđanje za meč šampionata između Darbija i QPR-a.
Pojedinačno: Gubitna
Čempionšip
20:45/29 нов
Darby County - QPR
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Darbi Kaunti je na putu da nestane sa fudbalske mape, nažalost zbog lošeg upravljanja. Tim ima kaznu od preko -20 poena i usidren je na poslednjem mestu sa samo 1 bodom. Vejn Runi i njegovi momci su pravi heroji nakon što su pobedili Bornmut, a zatim uzeli bod od Fulama.

Hoće li se nastaviti ova serija Ovnova protiv QPR-a? Gosti su među prvih 6, ali za domaćine to definitivno nije bitno u ovom meču. Sve očekujem kao krajnji ishod.

Stoga ću se kladiti na manje golova – ispod 2,5 za 1,80 u bet365. 13 od poslednjih 14 mečeva između ova dva tima završeno je sa malo golova, a zbog zauzetosti mislim da gosti neće hteti da izgube i da će biti srećni u meču sa malo golova.

 

Istekli bonusi i promocije
100% Bonus kod za otvaranje naloga na Bet365 (18+ | Važe uslovi i odredbe)
Bet365 nudi sledeću NOVU ponudu svojim novim korisnicima – 100% Bonus na novi nalog (do 50 EUR kredita za opklade). Potrebna je registracija i depozit od najmanje 5 EUR.
405
Svi bonusi Bet365
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari