Galatasaraj – Sent Džonston: Tipovi – Liga Evropa

20:00, 05 авг 2021

Galatasaraj je na prilično neugodan način napustio kvalifikacije za Ligu šampiona – dva poraza od PSV Ajndhovena sa 1:5 i 1:2 i tako se preselio u treće pretkolo Lige Evrope. Čini se da ne postoje dva mišljenja da je turski tim favorit protiv Sent Džonstona, ali ko zna – posle ovih poraza od PSV Ajndhovena više ne znam šta da očekujem.

Moje predviđanje je da će Galatasaraj postići gol u oba poluvremena za 2,15 na 22Betu. Ovom meču pristupam prilično kategorično, jer mi se čini da turski velemajstor ne bi trebao imati problema.

Sent Džonston je prošle sezone osvojio Kup Škotske, pobedivši u finalu Hibernian sa 1-0, pa zato i igra u Ligi Evrope. Inače, Sent Džonston je završio peti u šampionatu.

Ovo će biti osmo učešće u Evropi u istoriji škotskog tima i šesto nakon 2010. godine, kada klub očigledno ima nešto stalnije prisustvo na turnirima. U poslednjih 5 nastupa, međutim, Škoti su uspeli da eliminišu samo 2 protivnika – Rozenborg u Ligi Evrope 2012. i Luzern godinu dana kasnije. U poslednja dva učešća tim je ispao na prvom krugu eliminacija – od timova kao Alashkert i Trakaj…

Tako da ovde očekujem ozbiljnu dominaciju Galatasaraja. Razmislite o drugim opcijama, uključujući Galatasaraj za pobedu u oba poluvremena, Sent Džonston NE daje gol u meču i preko 3,5 gola na primer.

Pojedinačno: Gubitna
Liga Evropa - kvalifikacije
20:00/5 авг
Galatasaraj - Sent Džonston
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari