RB Lajpcig – Real Sosijedad / Tipovi / Liga Evrope

21:00, 17 феб 2022
Pojedinačno: Gubitna
UEFA Liga Evrope
21:00/17 феб
RB Lajpcig - Real Sosijedad
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Lajpcig dočekuje Real Sosijedad u meču koji je za nas prilično interesantan, jer su po našem mišljenju – dva tima prilično izjednačena. Lajpcig je samo u poslednjim mečevima uspeo da pruži ozbiljnu igru i uleteo u Top 4 u Bundesligi. Ali bitka za željeno četvrto mesto, koje daje pravo učešća u Ligi šampiona, vodi se između 7 timova!!! A razlika između njih je najviše 3 bodova.

Real Sosijedad je odstupio od početnog boljeg učinka u La Ligi, ali je i dalje veoma blizu Barselone, koja je na četvrtom mestu – deli ih samo bod.

Dakle, ovaj okršaj između Lajpciga i Real Sosijedada je između dva tima koja su uključena u bitku za četvrto mesto u svom lokalnom prvenstvu.

Tipujemo na 1 u korist Lajpciga za 1,76 u 22bet kladionici. Da li zbog domaćinstva ili samo zbog malo bolje forme u poslednje vreme, mislim da će nemački tim uspeti, posebno kod kuće.

Istekli bonusi i promocije
15000 RSD (100%) Početni bonus na 22Bet-u
Prijavite se da biste dobili bonus
Kao i kod drugih kladionica, 22Bet takođe predlaže svojim novim kupcima početni bonus u odeljku Sport. Iznosi 100% do 15000 RSD i možete ga preuzeti čim otvorite svoj prvi nalog i na njega položite iznos.
256
Svi bonusi 22Bet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari