Young Boys – Manchester United / Tipovi / Liga Šampiona

18:45, 14 сеп 2021
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za prva evropska fudbalska prvenstva, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoju prognozu za meč između Young Boysa i Manchester Uniteda.
Pojedinačno: Gubitna
Liga Šampiona
18:45/14 сеп
Young Boys - Manchester United
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Young Boys se spremaju da dočekaju svoju moru – Manchester United stiže u Bern sa Kristianom Ronaldom i 4 gola u poslednjem premijerligaškom meču protiv Njukastla za vikend. Dobra stvar za Ole Gunnar Solskera bila je ta što su se osim Ronalda, i drugi igrači trudili i dali svoj maksimum. Očekujem da će menadžer Crvenih đavola rotirati svoj tim na ovom meču, ali ne previše.

Gosti si ne mogu priuštiti potcenjivanje, uprkos naizgled lakšoj grupi. Pobeda Junajteda mora biti obavezna, a ja očekujem najmanje 2 gola na meču – 1,60 u 22betu.

 

Istekli bonusi i promocije
15000 RSD (100%) Početni bonus na 22Bet-u
Prijavite se da biste dobili bonus
Kao i kod drugih kladionica, 22Bet takođe predlaže svojim novim kupcima početni bonus u odeljku Sport. Iznosi 100% do 15000 RSD i možete ga preuzeti čim otvorite svoj prvi nalog i na njega položite iznos.
256
Svi bonusi 22Bet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari