Kako se kladiti na snuker

Vladica Aleksov
Snuker klađenje je sve popularnije u poslednje vreme. Klađenje na ovaj sport postalo je mnogo popularnije u 21. veku, jer je sada dostupno na mreži, dajući ljudima konkurentnije kvote i brzo i jednostavno klađenje.

Sadržaj

Snuker

Pravila igre

Snuker se igra na stolu koji je napravljen od škriljaca prekrivenog filcom. Na njega se postavljaju loptice za snuker, koje se sastoje od 15 crvenih i jedne žute, zelene, smeđe, plave, roze, crne i bele loptice. Jedan od igrača kreće razbijajućim udarcem. Sa belom loptom morate ciljati ostale i uterati ih u bočne džepove određenim redosledom.

Postoje četiri ugaona džepa i po jedan sa svake strane na sredini dužine stola. Lopte možete uterivati u bilo koji džep koji želite. Sve lopte na stolu imaju različite vrednosti, pri čemu je crvena lopta 1, žuta 2, zelena 3, smeđa 4, plava 5, ružičasta 6 i crna 7. Ove lopte moraju biti odigrane određenim redosledom.

Kada su sve loptice u džepovima, igra je gotova. Većina snuker mečeva se igra na određeni broj frejmova (obično neparan broj), to će varirati u zavisnosti od faze turnira i stvarnim pravilima turnira.

Kako se kladiti na snuker online

Prvo ćete morati kreirati nalog za online klađenje. Učinite to tako što ćete posetiti jednu od kladionica koja nudi klađenje na snuker da biste se registrovali na stranici. Celi ovaj proces bi trebao trajati samo nekoliko minuta i od vas će se tražiti da navedete samo osnovne podatke o sebi, kao što su vaše ime i adresa e-pošte.

Nakon što uspešno kreirate svoj nalog, moraćete uplatiti depozit kako biste imali sredstva za klađenje na snuker. Većina kladioničara na mreži uplaćuje kreditnom karticom, ali postoji niz drugih metoda depozita koje možete izabrati, uključujući bitcoin, e-novčanike (Skrill, Neteller, itd.) ili bankovne transfere.

Kada imate nalog za sportsko klađenje sa novcem, možete nastaviti da se kladite na snuker online.

Različite vrste snuker opklada

Snuker opcije za klađenje

Pobednik partije

Svaki sport na koji se kladite nudi opciju kladiti se na to ko će pobediti u utakmici ili takmičenju. Nije drugačije i za snuker. Samo je potrebno pogoditi pobednika meča.

Više/Manje

Ovde se možete kladiti na ukupan broj frejmova po meču. Ovo je jednostavno Više/Manje klađenje. Sve što je potrebno je predvideti i kladiti se da li će biti iznad ili ispod određenog broja frejmova.

Broj frejmova

Ovde se možete kladiti na tačan broj frejmova ili grupu frejmova.

Ko će osvojiti frejm

Ovo je opklada na igrača da dobije poseban frejm.

Hendikep

Prema kladionicama, jedan igrač ima prednost u odnosu na drugog i hendikep je da se izjednači verovatnoća pobede.

Tačan rezultat

Ovo je klađenje na tačan rezultat meča na kraju, da bi ovo dobili potrebno je odigrati na osnovu znanja, ali i sreće.

Ukupno par / nepar

Ovo je opklada na to da li će ukupan broj frejmova biti neparan ili paran.

Dobijanje prvog frejma

Opklada – ko će osvojiti prvi frejm u meču.

Najveća serija u meču

Opklada je na to ko će imati najveći rezultat u seriji  bez promašaja na meču.

Prvi do x broja frejmova

Ovo je klađenje na to ko će stići do određenog broj frejmova, na primer klađenje na to koji će igrač prvi stići do sedmog fejma.

Šampion turnira

Ovo je klađenje na igrača da osvoji celi turnir (dugoročno tržište).

Turniri u snukeru

Svetsko prvenstvo u snukeru

Ovaj događaj ima najbolji nagradni fond. U poslednje vrieme sponzori su razne kladionice.

Britansko prvenstvo

Drugi po prestižu. Održava se krajem novembra ili početkom decembra.

Snooker Masters

Ovo je profesionalni turnir. Učešće je isključivo po pozivu. Zajedno sa prethodna dva turnira čine trostruku krunu.

World open

Na ovom turniru se osvajaju bodovi za rang liste.

Evropski Masters

Učestvuje 64 igrača sa ciljem da odnesu konačnu pobedu.

Shanghai Masters

A ovaj turnir je samo po pozivu, jer je veoma prestižan.

Saveti za klađenje na snuker

Najvažniji savet u klađenju na snuker se odnosi na sve opklade uopšte – nemojte se kladiti na igru ​​koju ne razumete dobro. Dok je klađenje zabavno, dugoročni cilj je ostvarivanje profita. Klađenje na sportove ili mečeve za koje nemate dovoljno znanja štetno je za postizanje ovog cilja i stoga nije nešto što kladioničar treba da radi. Svaki kladioničar mora slediti strategiju kako bi napravio dobitne opklade i ograničio gubitke. Sledeći ove savete, oni će doprineti uspehu snuker klađenja.

Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari