Klađenje na manje / više

Vladica Aleksov
Kvantitativne opklade su ta kategorija u kojoj se možete kladiti na to koliko puta će se radnja ponoviti u okviru sportskog događaja. To mogu biti golovi, faulovi, korneri, kartoni itd. Ova vrsta opklade je jedan od glavnih elemenata sekundarnih tržišta.

Sadržaj

I ovde su tri moguća ishoda. Možete pretpostaviti da će se radnja dogoditi određeni broj puta, manje ili više. Uzmimo za primer broj pogodaka / poena postignutih u meču. Uobičajena linija klađenja u fudbalu je 2,5 gola, u hokeju – 5,5, dok je u košarci obično 200,5 poena. Međutim, to se može razlikovati od učesnika u svakoj utakmici, jer su se neki timovi pokazali efikasnijim od drugih. Ovo, naravno, utiče i na ponuđene koeficijente.

Postoji nekoliko različitih vrsta klađenja. Mogu imati dvostruki ishod, na primer više/manje od 2,5 gola po meču, gde ili dobijate ili gubite opkladu.

Drugi tip opklade je na cele vrednosti, gde postoje tri moguća ishoda. Na primer, ako se kladite da ćete imati više od 2 gola u meču, pobeđujete sa 3 ili više, dok ako ih ima tačno 2 – vraćate ulog. U suprotnom, naravno, opklada gubi.

Postoje i mešovite opklade, sa preko 3,25 golova na utakmici. U praksi to znači da je polovina opklade na preko 3 gola, dok je druga polovina na preko 3,5.

Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari