Budi deo istorije – igraj za Katar

Rejting Kladionica
Za prave igrače nikada nije kasno, a ni rano!

Bookmaker 15.03.

Sportska kladionica Meridian spremna dočekuje Svetsko prvenstvo u fudbalu, a pored najvećih kvota i vrhunske ponude u vidu specijala koji je objavila odmah nakon velike pobede „Orlova“ nad Portugalom – odlučila je da ode korak dalje!

Od 1. aprila u Meridianu kreće do sada najveće takmičenje na ovim prostorima – IGRAJ ZA KATAR i budi deo planetarnog spektakla!

Priliku da učestvuju imaju svi i ono najvažnije – pobednik može biti svako!

Potrebno je samo da imate otvoren korisnički nalog na sajtu Meridian kladionice, a ukoliko još uvek niste registrovani učinite to već danas jer tom prilikom dobijate BONUS DOBRODOŠLICE – 500 dinara bez uslova.

A onda?

Pratite Meridian na društvenim mrežama – Instagram, Facebook i Twitter – jer ćete u narednim danima dobiti detaljne informacije o velikom spektaklu!

A u međuvremenu…

Ne zaboravite da „čekirate“ i specijal za Mundijal!

Naši fudbaleri obradovali su naciju plasmanom na Svetsko prvenstvo, a kako je odbrojavanje uveliko počelo – euforija se polako podiže i sve je više onih koji veruju da bi naša reprezentacija mogla da napravi istorijski rezultat!

Specijal je spreman, pa tako već sada možete igrati na “Orlove” i prognozirati da osvajaju šampionat – kvota je 150!

Naravno, to nije sve. Verujemo da heroja Srbije ništa ne može sprečiti da i u Kataru rešeta protivničke mreže, pa otuda i ponuda da će Aleksandar Mitrović biti najbolji strelac prvenstva – kvota 35.

Ne zaostaje ni Dušan Vlahović za koga očekujemo da golgetersku seriju nastavio i u dresu Srbije – kvota da će Vlahović biti najbolji strelac prvenstva je 40!

I za timske igrače Meridian je spremio posebnu ponudu: ako verujete da će Srbija postići najviše golova u svojoj grupi – iskoristite kvotu 3.50, a ako mislite da će biti pobednik grupe čeka vas kvota 7.00.

Sve igre iz specijala “Srbija – Svetsko prvenstvo 2022” pogledajte na sajtu meridianbet.rs i ne zaboravite da od sada IGRATE ZA KATAR!

Komentari 3
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt