Lester – Liverpul / Tipovi / Premijer liga

21:00, 28 дец 2021
Pojedinačno: Dobitna
Premijer Liga
21:00/28 дец
Lester - Liverpul
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Lester se sastaje sa Liverpulom u svom trećem meču za 6 dana. Stopa za 2-jku je u nekim kladionicama ispod 1,40 i to je zasluženo zbog mnogih faktora – gosti su se dugo odmarali u zauzetom periodu za druge, a domaćini su potpuno razočarenje poslednjih nedelja.

Brendan Rodžers pokazuje svoje pravo lice – on je jedan od najprecenjenijih menadžera u istoriji Premijer lige, koji jednostavno ne može da završi posao. Lester je dve sezone uzastopno na pol poziciji za prva četiri, ali u poslednjim kolima završava van zone Lige šampiona, da ne pominjemo period u Liverpulu, kada je tim bio na korak od titule, ali…

Govoreći o Mersisajdcima, Jirgen Klop je zaista dobar menadžer koji je transformisao ovaj tim i pretvorio ga u čudovište koje daje najmanje 3 gola u većini svojih mečeva. Ne sumnjam da će Liverpul pobediti, ali odlučujem da se kladim na nešto drugačije.

Liverpul će „razbiti“ Lester od udaraca, posebno ako se ima u vidu da su se Salah i Mane odmarali prošle nedelje kada su oba tima igrala. Ipak, Pul je ponovo postigao 3 gola protiv Lestera i pobedio ga na penale, a Man Siti je tokom vikenda postigao 6 golova protiv Lisica. Mislim da će Salah juriti sve vrste pojedinačnih rekorda ove sezone, tako da vam nudim preko 1,5 preciznih šuteva za Egipćanina pri kvoti 1,66 na bet365-u.

 

Istekli bonusi i promocije
100% Bonus kod za otvaranje naloga na Bet365 (18+ | Važe uslovi i odredbe)
Bet365 nudi sledeću NOVU ponudu svojim novim korisnicima – 100% Bonus na novi nalog (do 50 EUR kredita za opklade). Potrebna je registracija i depozit od najmanje 5 EUR.
405
Svi bonusi Bet365
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari