Maroko – Gana / Tipovi / Kup Afričkih Nacija

17:00, 10 јан 2022
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za vrhunska evropska fudbalska prvenstva, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoju prognozu za utakmicu Kupa afričkih nacija između Maroka i Gane 2022.
Pojedinačno: Dobitna
Afrički kup nacija
17:00/10 јан
Maroko - Gana
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Maroko protiv Gane je definitivno derbi današnjeg Kupa afričkih nacija. Domaćini su među prvih 5 favorita za osvajanje turnira, a Gana je odmah iza njih po kvotama.

Vahid Halilhodžić šokirao je sve pošto nije prozvao Zieša, Amrabata ili El-Arabija, ali u timu su zvezde poput Jusufa Bonua, En-Nesirija (iz Sevilje), Amrabata, Bafala i definitivno najboljeg beka na svetu Ašrafa Hakimija. Za mene su Marokanci čak i favorit za osvajanje turnira.

Gana je, s druge strane, daleko od svojih slavnih vremena, sa igračima kao što su Partej, Amartej i braća Aju jednostavno nemoguće. Ekipa je superprosečna.

Po mom mišljenju, Maroko će u ovom meču pobediti Crne zvezde Afrike. Kvota je veoma dobra – 2,10 u bet365 za krajnji ishod 1.

 

Istekli bonusi i promocije
100% Bonus kod za otvaranje naloga na Bet365 (18+ | Važe uslovi i odredbe)
Bet365 nudi sledeću NOVU ponudu svojim novim korisnicima – 100% Bonus na novi nalog (do 50 EUR kredita za opklade). Potrebna je registracija i depozit od najmanje 5 EUR.
405
Svi bonusi Bet365
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari