Njukasl – Mančester Junajted / Tipovi / Premijer liga

21:00, 27 дец 2021
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za vrhunska evropska prvenstva u fudbalu, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoju prognozu za meč Premijer lige između Njukasla i Mančester junajteda.
Pojedinačno: Gubitna
Premijer Liga
21:00/27 дец
Njukasl - Mančester Junajted
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Mančester junajted se vraća u Premijer ligu nakon što je tim pogodio korona virus i nije odigrao nekoliko utakmica. Ragnikovi momci zaostaju 5 bodova za Arsenalom, ali sa 2 utakmice manje, što znači da se sa 2 uspeha „crveni đavoli“ vraćaju među prva 4.

Njukasl je, uprkos milijardama „prljavog“ novca iz arapskog sveta, definitivno najslabiji tim u ligi i Svrake su primile 41 gol na 18 utakmica.

Man Junajted je dominantan protiv Njukasla, postigao je  najmanje 3 gola u svakoj od poslednjih 4 utakmica između ova dva tima. Čak i tokom praznika, čak i posle bolesti, mislim da će Junajted uništiti Njukasl i zato se kladim na više od 2,5 gola za goste za 2,50 na bet365-u.

 

Istekli bonusi i promocije
100% Bonus kod za otvaranje naloga na Bet365 (18+ | Važe uslovi i odredbe)
Bet365 nudi sledeću NOVU ponudu svojim novim korisnicima – 100% Bonus na novi nalog (do 50 EUR kredita za opklade). Potrebna je registracija i depozit od najmanje 5 EUR.
405
Svi bonusi Bet365
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari