Klađenja prema vrsti sporta

istaknuti članak

Klađenje na DOTA 2

Video igre su postale od nečega što tinejdžeri rade u slobodno vreme do globalnog fenomena i poslovanja vrednog milijardu dolara. Razvojem sveta i tehnologije kompjuterske igre su se transformisale u sport koji je zahvaljujući raznim turnirima, formatima i događajima postao globalni fenomen. Takođe je logično da kladionice obrate pažnju na e-sportove i nude sve više tržišta i mogućnosti klađenja. U ovom članku ćemo pogledati jedan od najpopularnijih elektronskih sportova DOTA 2 i kako se kladiti na njega.
istaknuti članak

Klađenje na CS:GO

Poslednjih godina e-sportovi su postali gotovo jednako popularni kao i tradicionalni. Svake godine se održavaju brojni turniri vredni više miliona dolara sa navijačima i igračima iz celog sveta. Sa ovim, logično, svet klađenja već posvećuje ozbiljnu pažnju e-sportu i nudi mnoga tržišta. U ovom članku ćemo vam pružiti informacije o jednom od najpopularnijih e-sportova CS: GO i kako se kladiti na njega.
istaknuti članak

Klađenje na League of Legends (LOL)

Kompjuterske igrice su odavno više od zabave za decu i mlade, već više milijardi dolara vredna industrija koja menja značenje onoga što je „sport“. E-sportovi su sada još popularniji od nekih klasičnih fizičkih takmičenja koja smo navikli gledati. U ovom članku ćemo pogledati elektronsku igru ​​koja je možda napravila ovu revoluciju, odnosno League of Legends.
istaknuti članak

Klađenje na ragbi

Igra ragbi nastala je u 19. veku. Prvi zapisi o igri datiraju iz 1820. godine u Britaniji, a 1871. godine osnovan je Ragbi savez. Iako trenutno nema toliko navijača kao fudbal i neki drugi sportovi, njihov broj je svakim danom sve veći. Da biste pobedili na ovim opkladama, morate biti maksimalno svesni kako se kladiti.
istaknuti članak

Klađenje na trke hrtova

Hrtovi su veoma popularni među igračima i ova činjenica nije iznenađujuća. Poreklo ove vrste igre seže u drugu polovinu 19. veka. Trke hrtova prvi put su se pojavile 1876. godine u Hendonu u Engleskoj, gde je izgrađena prva trkačka staza te vrste.
istaknuti članak

Klađenje na snuker

Snuker klađenje je sve popularnije u poslednje vreme. Klađenje na ovaj sport postalo je mnogo popularnije u 21. veku, jer je sada dostupno na mreži, dajući ljudima konkurentnije kvote i brzo i jednostavno klađenje.
istaknuti članak

Klađenje na pikado

Nacionalna pikado asocijacija osnovana je 1924. godine, ali nije preživela Drugi svetski rat, pa je 1954. osnovana Nacionalna pikado asocijacija Velike Britanije. Igra je stekla popularnost 1930-ih godina. Pikadom se bave ljudi različitih profesija.
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt